Da li ste se ikada zapitali šta je zapravo sreća?

“Sreća je…”

Različiti ljudi na različite načine doživljavaju sreću.

Pozivamo Vas da nam fotografijom predstavite, šta je za Vas sreća.

Koristite fotografiju kao metaforu i ispričajte svoju priču!

Nije važno da li ste kreativni ili talentovani, važno je značenje koje VI dajete fotografiji.

Fotografije šaljite na psihoterapija.ns@gmail.com

Određen broj fotografija ćemo objaviti na našem sajtu i na našoj stranici. Pustite umetnika u sebi da ispriča svoju priču.

„Slika govori više od hiljadu reči“

Često nam je teško da izrazimo rečima šta  osećamo. Fotografija može da nam posluži kao nov način upoznavanja i predstavljanja našeg bića. Uz pomoć fotografije možemo prepoznati postoje li stvari koje treba da promenimo u našim životima ali možemo i da osvestimo sebi stvari na kojima treba da budemo zahvalni.

Šansa za učenje, rast i razvoj kroz bavljenje fotografijom kao metaforom nekih naših misli i doživljaja nikad ne prestaje.

Naše oči, naše srce, naše stanje uma utiče na to šta ćemo slikati i na koji način. Sa fotoaparatom u rukama imamo dozvolu da se na trenutak zaustavimo, udahnemo i stvarno pogledamo u ono što je oko nas. Na ovaj način, fotografija nam služi kao prečica do POTPUNE SVESNOSTI.

Fotografije u terapiji deluje kao most  između dve osobe i njihovih svetova. One ih povezuju i stvaraju zajednički prostor koji je često pun kreativnih mogućnosti. Ukoliko ste zainteresovani za ovaj način rada , prijavite se  na naše radionice „Psihoterapija kroz fotografiju“ http://www.teneo.edu.rs/psihoterapija-kroz-fotografiju/

 

 

U toku je formiranje nove grupe.

Prijave slati na:  kontakt@teneo.edu.rs

 

Leave a Reply